ADIYAMAN / MERKEZ - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Eyl

Okulumuzda zümre bakanları kurulu öğretmenleri toplantısı yaptık

Eyl

Okulumuzda öğretmenlerimiz Zümre çalışamaları sırasında karşılıklı yapılan istişarelerin okulumuza faydalı olması diliyoruz. Yeni Eğitim-Öğretim yılının herkese hayırlı olması temennisiyle kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okulun temiz projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Mustafa Gümüş  şube müdürümüz Ömer Faruk Güneş okulumuzu ziyaret ettiler.

Ağu

Hayırsever iş adamı  Mehmet Ali Gönder'i  okulumuza sunduğu katkılardan dolayı iş yerinde  ziyaret ederek plaket takdim ettik. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Okulumuzun telafi programı

Haz

Bitlis merkeze bağlı Çeltikli köyü kırsalında 25 Haziran 2018 yılında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek'in adı yeni açılan kütüphaneye verildi.
Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca Şehit Cevdet Canördek'in şehit oluşunun 3. yıldönümünde okulumuzda kütüphane açılışı gerçekleştirildi. Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen kütüphane açılışına Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey, Güroymak Kaymakamı Emre Zeyrek, Güroymak İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı A. Barış Ulucanlı, şehidin ailesi ve silah arkadaşları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kütüphane açılışında, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Cahit Zarifoğlu İlk ve Ortaokulu Müdürü Yılmaz Çetinkaya ve şehidin kız kardeşi Tülay Canördek konuşmalarını yaptılar.
Yapılan konuşmalarda kahraman şehidin adının yaşatılması için emeği geçen herkese teşekkür edildi.
Şehit Cevdet Canördek Kütüphanesinin açılmasıyla program sona erdi.

Geri Dönüşüm Kampanyası

Okulumuzun adını taşıdığı yazar,şair Cahit Zarifoğlu'nu rahmetle anıyoruz

Haz

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından Cahit Zarifoğlu ilk ve Ortaokulu'nda Teknoloji Bağımlılığı ve Aile içi iletişim konulu eğitim verildi.Okul Müdürümüze tanıtıcı hediyeler takdim edildi.

Resimlere tıklayınız

Haz

02.06.2021 tarihinde saat 15.00 da Zoom programı üzerinden uyuşturucu ile mücadele kapsamında öğretmenlerimizle,  En İyi Narkotik Polisi Anne kampanyası semineri gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, TUBİM Büro Amirliğinde  gorevli polis memuru Büşra Atış' a katkılarından dolayı teşekkkür ediyoruz.

Haz

Dünya Dışarıda Oyun Oynama Günü okulumuz bahçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı

Nis

Okul müdürümüz Sayın Yılmaz Çetinkaya' nın öğrenci ve velilerimize mesajı:

"Sevgili öğrenciler ve kıymetli velilerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümünde yeni bir Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir araya gelmiş olmanın kıvancı içerisindeyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramıdır. M. Kemal Atatürk'ün bu bayramı çocuklara armağan etmesi bu bayramın Çocuk Bayramı olarak da anılmasını sağlamıştır. 23 Nisan dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bu önemli günde  yönetim birimleri bir günlüğüne çocuklara bırakılır ve çocuklar için değişik etkinlikler düzenlenir. Dünya çocukları da Ankara'daki çocuk şenliğine katılarak Türk çocuklarının sevincine ortak olurlar. Atatürk bugünün küçükleri yarının büyükleridir diyerek sizlere vermemiz gereken önemi en güzel şekilde ifade etmiştir. Unutmayalım ki bugün bizlerin bulunduğu makam ve mevkilerde gelecek zamanlarda siz sevgili çocuklarımız  yer alacaksınız. Bugun burada coşkunuzu paylaşan büyükleriniz  sizden araştıran, düşünen, çalisan, üreten, ahlaki ve insani değerlere sahip bireyler  olarak yetişmesini beklemektedirler Sizler de bugün  bu bilince sahip olup, şimdiden sorumluluklarınızı yerine getirerek yarinlarimiza ışık olmalısınız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyorum."

Okulumuzda 23 Nisan da  öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler:

Nis

İl Milli Eğitim şube müdürleri Hikmet Pınar ve Selim Karahanlı okulumuzu ziyaret edip pandemi sürecinde eğitim sorunları ile ilgili öğretmenlerimizle bir görüşme gerçekleştirdiler