ADIYAMAN / MERKEZ - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

May

Öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerimiz Abuzer Günaydın ve Yusuf Yavuz rehberliğinde kitap fuarını ziyaret etti.

May

Okulumuza Resim ve Teknoloji Tasarım sergisi düzenlendi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimiz Bilal Tatar, Hacı Mehmet Karahan, a teşekkürler.

May

Okulumuzda öğrencilerimize İl Halk Sağlığı Kurumu tarafından Kırım Kongo Kanamalı hastalığı eğitimi verildi. Eğitimcilere çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencilerine AFAD tarafından doğal afetlerle ilgili seminer çalışması yapıldı.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Nis

Okulumuzda kitap okuma etkimliği coskuyla gerçekleştirildi. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. Etkinlikte emeği geçen başta Türkçe Öğretmenimiz Mahmut Ukil olmak üzere herkese çok teşekkürler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü okulumuzda törenle kutlandı. Okunan şiirler,kompoziyonlar o günleri anımsattı. Etkinlikte emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda  kazanım değerlendirme sınavlarında en başarılı olan öğrencilerimize başarı belgeleri verildi. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda öğrenci durumunu konuşmak, eğitim öğretim ile ilgili fikir paylaşımında bulunmak, Lgs sınav sürecini değerlendirmek ve birarada olmak amacıyla veli toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan tüm veli ve öğretmenlerimize çok teşekkürler.

Sivil savunma tahliye tatbikatı

Şbt

Öğrencilerimiz Adıyaman yenilikçi eğitim merkezine ziyaret ederek buradaki atölyelerde eğitim aldılar.

Şbt

1. sınıf öğrencilerimiz Okuma Bayramı yaptılar. Öğretmenlerimize çok teşekür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Müdür yardımcımız Celal Uzunyol ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Arif Karataş  rehberliğinde Adıyaman Park AVM de sergilenen Çanakkale Müzesini ziyaret ettiler.

Ock

Okulumuz voleybol takımı Beden eğitimi öğretmenimiz Leyla Şahin rehberliğinde Adıyaman il 3. olmuştur. Öğrencierimize ve Leyla Şahin'e çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz bahçesi Adıyaman Belediyesi personeli tarafından temizlendi. Adıyaman Belediyesi ve çalışanlarına sonsuz teşlekkürlerimizi sunuyoruz.