ADIYAMAN / MERKEZ - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Nis

Okulumuz öğretmenleri ile pandemi sürecinde uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere öğretmenler kurul toplantısı yapıldı

Nis

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmeni Yıldız Yavaş Altun koordinatörlüğünde Kayalık Köyü'ndeki öğrenci ve velilerimiz ziyaret edildi. Derslere katılım, Bursluluk, LGS, Covid-19 konularında velilerimizle bilgi alışverişinde bulunuldu. Yıldız Yavaş Altun öğretmenimize ve toplantıya katılım sağlayan veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğretmeni Yıldız Yavaş Altun koordinatörlüğünde Binevler'deki öğrenci ve velilerimiz ziyaret edildi. Derslere katılım, Bursluluk, LGS, Covid-19 konularında velilerimizle bilgi alışverişinde bulunuldu. Yıldız Yavaş Altun öğretmenimize ve toplantıya katılım sağlayan veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

1. Gıdanı Koru Çalışma Alanı Nedir?

Gıdanı Koru iletişim kiti, gıda tedarik zincirinde yer alan çeşitli aktörlerin ve tüketicilerin gıda kaybı ve israfını azaltmak için harekete geçmeye çağırmak üzere hazırlanmıştır. Gıdanı Koru çalışma alanı, dijital paylaşımlarda düşük çözünürlüklü, basım ve üretim için de yüksek çözünürlüklü dosyaların indirilmesi için gerekli bağlantıları içermektedir. Bu kılavuzda iletişim araç kitinin içeriği ile ilgili detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Çalışma alanı, Gıdanı Koru mesajlarını ve görsellerinin tanıtımına destek vermek isteyen harici ortaklarla kolayca paylaşılabilir. Burada sağlanan materyaller değiştirilemez ve Tarım ve Orman Bakanlığı ve FAO'nun ön onayı olmadan kampanya adı altında yeni materyaller oluşturulamaz. Araç kiti, kampanya süresince ilgili mesaj ve malzemelerle güncellenecek ve en son sürüm kullanıma açılacaktır

Nis

Okulumuzda başarılı bir şekilde deprem tatbikatı yaptık.

Mrt

Okulumuzda Sıfır Atık Projesi kapsamında atık kutuları oluşturuldu.

Güvenli İnternet

Mrt

Bursluluk,Lgs sınavı, canlı dersler ve katılımı, okul veli işbirliği  konularını velilerimzle değerlendirdik.

Mrt

Mizah yazarı,senarist ve karikatürist Atay Sözer öğrencilerimizle canlı bağlantı yaptı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini Maske Mesafe Temizlik kurallarına uygun olarak kutladık. Şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Narşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma törenini Temizlik Maske Mesafe kurallarına göre gerçekleştirdik.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.

Eyl

Okulumuzda Hijyen Şartlarının Geliştirlmesi ve Enfeksiyon Önleme Çalışmaları yürütülmektedir.