ADIYAMAN / MERKEZ - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda şiirler,gösteriler, yarışmalar ve türkülerle  kutlandı. Bütün çocukların bayramını kutlarız.Yaşasın 23 Nisan.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayamı Kutlama Programı

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü şiirlerle ve Çanakkale türküleriyle kutlandı.

Mrt

Okul sporları kapsamında yapılan ragbi turnuvasında okulumuz yıldız erkeklerde il birinciliği, küçük erkek ve küçük kız takımlarında il ikincisi olmuştur. Beden Eğitimi öğretmenimiz Ceylan TANYILDIZ ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Mrt

Adıyaman Yenimahalle Sağlıklı Hayat Merkezi eğitimcileri tarafından okulumuz öğrencilerine 07.03.2024 tarihinde ihmal ve istismar konulu seminer düzenlenmiş olup bunun yanında sağlıklı beslenme ve obezite konusunda da bilgilendirme yapılmış olup öğrencilerimizde konuyla ilgili farkındalık oluşturulmuştur.

Mrt

Deprem Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı ve deprem bilgilendirime sunumu yapıldı.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvaları kapsamında yapılan müsabakalara katılan 1/C, 2/A, 3/B, 4/B  sınıfı öğrencileri bir üst tura geçmiştir. Bu başarıya imza atan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

3/A sınıfı  öğretmenimiz Ramazan BAYRAM  ve 3/B sınıf öğretmenimiz İlknur BAYRAM'ın öğrencileri Yeşilay Haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Şbt

İl sağlık müdürlüğünden gelen sağlık personelleri tarafından ilkokul ve anasınıfı öğrencilerimize diş sağlığı eğitimi veridi.

Şbt

Okul sporları kapsamında yapılan okullar arası bilek güreşinde 5 tane birincilik 5 tane ikincilik 3 tane üçüncülük 4 tane dördüncük alarak büyük başarı göstermişlerdir. Bu başarıda emek veren öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Ceylan TANYILDIZ'ı tebrik ederiz.

Haz

Etik Haftası 25-31 Mayıs

Haz

Geleneksel Mendil Kapmaca Oyununda kupamızı aldık. 2/B sınıfı öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenimiz Hatice Kılıçarslan' tebrik ediyoruz.

May

Ayın temiz sınıfı seçilen 4b ve 5a sınıfı öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

May

1/A sınıfı yağ satarım bal satarım geleneksel çocuk oyununda bir üst tura çıktı. Hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimiz ve sınıf öğretmenimiz Ramazan Bayram'a teşekkürler.

May

4/B sınıfı Kaleli Yakan Top oyununda ikinci tura kalmıştır. Hayırlı uğurlu olsun. Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz  Bahaeddin Şahin'e Teşekkürşer